Dag til dag levering tilbydes med Moderne Vognpark

Har du brug for et pålideligt transportfirma der tilbyder dag til dag levering? Vi er beliggende i Dalby nær Haslev på Sjælland. Oles Trucking tilbyder hurtig levering i hele landet med professionelle, dygtige og ansvarlige chauffører.

Lynhurtig og pålidelig transport med dag til dag levering

Jeg kører med alle former for gods fra dag til tag, typisk pakketransport. Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende med et større eller mindre transportbehov, kan jeg håndtere opgaven. 

Med Oles Trucking som samarbejdspartner er du altid garanteret en hurtig og sikker dag til dag levering. Jeg sætter en stor ære i kvaliteten af mit arbejde, og transporterer og leverer altid til tiden. Desuden tilbyder jeg også transport af farligt gods.

Sikker og effektiv transport fra dag til dag

Jeg står naturligvis klar med rådgivning om sikker pakning og emballering. Sammen finder vi den mest effektive transportform, der passer præcis til dine ønsker og behov. Oles Trucking er et tillidsvækkende og fleksibelt transportfirma med glade og tilfredse kunder. Derfor er jeg den oplagte samarbejdspartner, når transportopgaverne skal gå hurtigt, og kræver noget ekstra.

Hør mere om dag til dag levering og anden transport

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale vognmand Ole Christensen, hvis du vil høre mere om dag til dag levering eller ønsker et gratis, uforpligtende tilbud fra et pålideligt transportfirma. 

Ring til mig på telefon 22 72 81 49, eller send en e-mail til ole@olestrucking.dk. Så kan vi drøfte dine ønsker og behov. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.​

Kontakt​

​Oles Trucking v/Ole Christensen

Tjørnevænget 1 D​alby, 4690 Haslev

CVR: 27757340​

Telefon: 22 72 81 49

E-mail: ole@olestrucking.dk

Oles Trucking

Tjørnevænget 1 Dalby
4690 Haslev