​Fragtmand der får dit
​gods sikkert frem

​Leder du efter et pålideligt fragtfirma, der kan transportere gods for dig?

​Hos Oles Trucking v/ Ole Christensen kan du få fragtet alle former for gods. Det gælder både, hvad enten der er tale om pakketransport, kurerkørsel, transport af farligt gods eller noget helt fjerde. Jeg har en ​veludstyret og moderne vognpark, der kan klare alle dine ønsker og behov, når det kommer til fragt privat og fragt erhverv. Til at udføre specialopgaver har jeg også mindre biler til rådighed.

Hos mit fragtfirma bliver du mødt af en erfaren og fleksibel fragtmand, som kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Jeg har adresse i Haslev nær Dalby, men vi kører for kunder over hele Sjælland.

Hvad kan dit fragtfirma tilbyde dig?

Fragt privat til konkurrencedygtige priser

I mit fragtfirma kører mine chauffører med DAF-lastbiler. Det gør de både fordi, at det er et solidt og pålideligt køretøj, men også fordi, at det kører langt på literen. Det er en af årsagerne til, at jeg kan tilbyde dig en billig og yderst konkurrencedygtig pris på både fragt privat og fragt erhverv. 

Men bare fordi, mit firma tilbyder fragt privat billigt, betyder det ikke, at enhver fragtmand ikke har sine papirer og tilladelser i orden. Det gælder også, når det kommer til kurerservice - det får du også billigt hos mig, men stadig i høj kvalitet.

Ring eller skriv til din fragtmand allerede i dag

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en pris på kurerservice, pakketransport eller andet. 

Du kan fange mig på telefon 22 71 81 49, og du har også mulighed for at sende en e-mail til ole@olestrucking.dk.​