Køle/fryse-transport af både kasser og paller​

Skal du have udført køle/fryse-transport? Mit navn er Ole Christensen, og jeg driver Oles Trucking. Jeg tilbyder køle/fryse-transport i hele Danmark. Det kan være enten mindre kasser eller hele pallelæs.

Jeg er en ansvarlig vognmand, og derfor har jeg alle de nødvendige godkendelser, ligesom chaufførerne har de krævede tilladelser og papirer, som de behøver for at udføre deres arbejdet med køle/fryse-transport.

Moderne vognpark til køle/fryse-transport

Jeg udfører alle former for køle/fryse-transport for store og små virksomheder, og det kan være i faste aftaler eller ad hoc. Jeg har altid konkurrencedygtige priser. Samtidig lægger jeg vægt på, at vi skal overholde vores aftaler, ligesom vi skal sikre levering til tiden.

Jeg har en moderne og veludstyret vognpark, hvor jeg især benytter DAF-lastbiler.​

Det er gode og pålidelige køretøjer, som kører langt på literen. Det er godt for miljøet, og det er med til at holde mine priser for køle/fryse-transport så lave som muligt.

Få et uforpligtende tilbud på kørsel med køl og frys

Du er meget velkommen til at få meget mere at vide om, hvad jeg kan tilbyde inden for køle/fryse-transport i hele landet. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på en transportløsning. Samtidig kan jeg komme med gode råd, hvis du ønsker det. Jeg ser frem til at hjælpe med fragt af køl og frys.

Du kan ringe på telefon 22 72 81 49 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail ole@olestrucking.dk.​

Kontakt​

​Oles Trucking v/Ole Christensen

Tjørnevænget 1 D​alby, 4690 Haslev

CVR: 27757340​

Telefon: 22 72 81 49

E-mail: ole@olestrucking.dk

Oles Trucking

Tjørnevænget 1 Dalby
4690 Haslev