Køletransport og Frysetransport af kasser og paller​

​Skal du have udført køle/frysetransport? Det kan være enten mindre kasser eller hele pallelæs. Mit navn er Ole Christensen, og jeg driver Oles Trucking. Jeg betjener kunder fra hele Sjælland, fx Haslev og Dalby, men resten af Danmark er heller ikke noget problem.

Jeg er en ansvarlig vognmand, og derfor har jeg alle de nødvendige godkendelser, ligesom chaufførerne har de krævede tilladelser og papirer, som de behøver for at udføre deres arbejdet med køletransport.

Moderne vognpark til køle-/frysetransport

Jeg udfører alle former for køle/frysetransport for store og små virksomheder, og det kan være i faste aftaler eller ad hoc. Samtidig lægger jeg vægt på, at vi overholder vores aftaler, ligesom vi skal sikre levering til tiden. 

Jeg har en moderne og veludstyret vognpark, hvor jeg især benytter DAF-lastbiler. Det er gode og pålidelige køretøjer, som kører langt på literen. Det er godt for miljøet, og det er med til at holde mine priser for køletransport og frysetransport så lave som muligt - jeg har altid konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på frysetransport og køletransport

Du er meget velkommen til at få meget mere at vide om, hvad jeg kan tilbyde inden for fryse-/køletransport i hele landet. 

Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på en transportløsning. Og jeg kan sagtens komme med gode råd, hvis du ønsker det. Jeg ser frem til at hjælpe med din køletransport.

Du kan ringe på telefon 22 72 81 49 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail ole@olestrucking.dk.

​​