Kurerkørsel og pakketransport i hele landet

​Har du brug for en kurer til pakkelevering? Mit navn er Ole Christensen, og jeg er ejer af Oles Trucking, det lokale transportfirma i Dalby nær Haslev på Sjælland. Oles Trucking er specialiseret i pakketransport og kurerkørsel i hele landet. Jeg tilbyder alle former for kurerservice og kører for både private og for erhverv. Jeg kører desuden for PostNord.

Hvad er kurerkørsel?

Egentlig er kurerkørsel bare et andet ord for pakketransport, hvilket betyder, at vi tilbyder levering af pakker. En effektiv pakkelevering kan være vigtigt, fx op til jul eller hvis modtageren har bedt om, at pakken skal leveres hurtigst muligt. Jeg og mine vognmænd sørger selvfølgelig for, at din pakkepost leveres hurtigst muligt til en så billig pris som muligt.

Pakketransport og kurerservice med suveræn vognpark

Jeg tilbyder naturligvis dag-til dag levering via kurerkørsel. Det kan være alle former for gods, typisk pakketransport. Jeg har også tilladelse til at foretage transport af farligt gods. Mine chauffører har naturligvis alle nødvendige tilladelser, godkendelser og papirer i orden.

Som vognmand har jeg en veludstyret og moderne vognpark, og her har jeg valgt at benytte DAF-lastbiler. Det er et gavnligt og pålideligt køretøj, der kører langt på literen.

Det er medvirkende til, at jeg kan tilbyde særdeles stærke, konkurrencedygtige priser på kurerservice og pakkelevering. Jeg har også mindre biler til specialopgaver.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på pakkelevering

Du er altid velkommen til at kontakte mit transportfirma for at få et uforpligtende tilbud på pakketransport eller kurerservice i hele landet, herunder med dag til dag-levering eller specialkørsel.

Vi kan herefter drøfte dine ønsker, behov samt eventuelle udfordringer inden for logistik. Du kan ringe på telefon 22 72 81 49, eller du kan sende en e-mail til ole@olestrucking.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din pakkelevering.​