Kurerkørsel og pakketransport i hele landet

Mit navn er Ole Christensen og jeg er ejer af Oles Trucking, det lokale transportfirma i Dalby nær Haslev på Sjælland. Oles Trucking er specialiseret i pakketransport og kurerkørsel i hele landet. Jeg tilbyder alle former for kurerkørsel og kører for både private og for virksomheder. Jeg kører desuden for PostNord.

Pakketransport med suveræn vognpark

Jeg tilbyder naturligvis dag til dag levering via kurerkørsel. Det kan være alle former for gods, typisk pakketransport. Jeg har også tilladelse til at transportere farligt gods. Mine chauffører har naturligvis alle nødvendige tilladelser, godkendelser og papirer i orden.

Som vognmand har jeg en veludstyret og moderne vognpark, og her har jeg valgt at benytte DAF-lastbiler. Det er et gavnligt og pålideligt køretøj, der kører langt på literen.

Det er medvirkende til, at jeg kan tilbyde særdeles stærke, konkurrencedygtige priser. Jeg har også mindre biler til specialopgaver.

Hør mere om kurerkørsel, pakketransport og andre løsninger

Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale transportfirma for at få et uforpligtende tilbud på pakketransport og kurerkørsel i hele landet, herunder med dag til dag levering eller specialkørsel. 

Vi kan herefter drøfte dine ønsker, behov samt eventuelle udfordringer inden for logistik. Du kan ringe på telefon 22 72 81 49, eller du kan sende en e-mail til ole@olestrucking.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt​

​Oles Trucking v/Ole Christensen

Tjørnevænget 1 D​alby, 4690 Haslev

CVR: 27757340​

Telefon: 22 72 81 49

E-mail: ole@olestrucking.dk

Oles Trucking

Tjørnevænget 1 Dalby
4690 Haslev