Om os​

OLES NYE FERRARI-TRAILER KØRER MED RACERBILER OG POST

Med en ny DAF XF med Super Space Cab sørger Ole Christensen for, at Ferrari Danmark kommer rundt til løb med racerbiler i traileren, der også rummer sovekabine, bad og værksted.

Den er Ferrari-rød, Rødby-vognmand Oles nye Euro 6 DAF XF 105-510 SUPER SPACE CAP MED 510 HK BAG GITTERET. Dermed passer den helt præcist til det weekendjob, som Ole påtog sig først på året 2007. Nemlig at trække rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer, hvor der er plads til tre racerbiler, et veludstyret værksted, med bad og soveværelse.

Det er hovedsageligt i weekenderne, jeg trækker med racerbilerne. Jeg har blandt andet været til Ferrari dage i København, fortæller Ole.

Vognmanden bor stadig i Rødby, som var et godt udgangspunkt for Ole, da han kørte syd på som eksportchauffør. I dag er han vognmand med hele Danmark som arbejdsplads.

I sommerhalvåret med specialopgaven for Ferrari, men i øvrigt også med transportopgaver for Post Danmark. Ole fortæller, at han egentlig ville have en anden lastbil end en DAF, da han for fem år siden begyndte sin karriere som vognmand. – Men Anders fra Lastas sagde til mig : Prøv nu en DAF, fortæller Ole, som ikke et eneste øjeblik har fortrudt, at han lod sig overtale.

Jeg har kørt DAF lige siden. Ole fremhæver, at for ham at se, kører DAFerne længere på hver liter diesel. Og hundrede meter eller flere på hver liter dieselolie betyder noget i det store regnskab, som for Oles vedkommende tæller fem DAFer, som er beskæftiget med kørsel på blandt andet Sverige og Finland, men også sydover til Belgien.