Vi udfører særtransport og transport af maskiner

Skal du bruge en pålidelig vognmand til at udføre særtransport? Særtransport kan være alt fra byggelementer til maskiner, og mit firma kører i hele Danmark. Derfor kaldes det også hyppigt maskintransport, da noget af det, jeg oftest hjælper med at transportere, er store maskiner eller andet udstyr. Mine priser er konkurrencedygtige takket være mine moderne lastbiler.

Mit navn er Ole Christensen og mit firma Oles Trucking holder til i Lille Skensved. Jeg betjener kunder fra hele Sjælland, fx Haslev og Dalby, men resten af Danmark er heller ikke noget problem, når det kommer til sær- eller maskintransport.

Jeg ønsker at drive en pålidelig og ansvarlig vognmandsforretning, og derfor har jeg og mine fragtmænd alle nødvendige godkendelser. Chaufførerne har også de påkrævede papirer og tilladelser, ligesom de er uddannede, så de kan udføre et ordentligt og sikkert transportarbejde.

Konkurrencedygtige priser på al særtransport

Mit firma har specialiseret sig i alle former for transport, herunder særtransport og maskintransport. Det kan være en fast aftale eller ad hoc, hvor du blot skal have flyttet en enkelt maskine i forbindelse med en flytning eller lignende. Jeg forsøger at holde min service så billig som muligt og stadig have faglighed og ansvarlighed som førsteprioritet.​

Oles Trucking tilbyder bl.a. transport af:

  • Pavilloner
  • Skurvogne
  • Byggelementer​
  • Byggematerialer
  • Industrimaskiner
  • Landbrugsmaskiner​

Jeg lægger vægt på at levere til tiden, og at mine ansatte i det hele taget overholder deres aftaler. Derfor har jeg en moderne og veludstyret vognpark med moderne DAF-lastbiler. Det er pålidelige vogne, der kører langt på literen. Det er godt for både miljøet og mine priser for transport af maskiner.

Få et uforpligtende tilbud på maskintransport

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på transport af maskiner eller særtransport. Jeg kan samtidig give råd og vejledning omkring transporten, så alt forløber fuldkommen som det skal.

For at høre mere kan du ringe til mig på tlf. 22 72 81 49 eller skrive en e-mail til ole@olestrucking.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.​