Særtransport af alt fra byggelementer til maskiner​

​Skal du bruge en pålidelig vognmand til at udføre særtransport? Jeg hedder Ole Christensen og driver Oles Trucking. Særtransport kan være alt fra byggelementer til maskiner, og vi kører i hele Danmark.

Jeg ønsker at drive en pålidelig og ansvarlig vognmandsforretning, og derfor har jeg alle nødvendige godkendelser, Chaufførerne har også de påkrævede papirer og tilladelser og papirer, ligesom de er uddannede, således de kan udføre et ordentligt og sikkert transportarbejde.

Konkurrencedygtige priser på al særtransport

Jeg har specialiseret mig i alle former for transport, herunder særtransport. Det kan være en fast aftale eller det kan være ad hoc, hvor du blot skal have flyttet en enkelt maskine i forbindelse med en flytning eller lignende.

Jeg kan blandt andet transportere:

  • Pavilloner
  • Skurvogne
  • Byggelementer
  • Byggematerialer​
  • Industrimaskiner
  • Landbrugsmaskiner

Jeg lægger vægt på, at vi skal levere til tiden, og at vi i det hele taget skal overholde vores aftaler. Derfor har jeg en moderne og veludstyret vognpark med især DAF-lastbiler. Det er pålidelige vogne, der kører langt på literen. Det er godt for både miljøet og mine priser for transport. Samtidig er det medvirkende til, at jeg har konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på transport af særligt gods

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på særtransport. Jeg kan samtidig give råd og vejledning omkring transporten.

Ring gerne til mig på telefon 22 72 81 49 for at høre nærmere. Du kan også skrive til mig på e-mail ole@olestrucking.dk.​