Transport af farligt gods og ADR-kørsel

Oles Trucking er det lokale transportfirma i Dalby nær Haslev på Sjælland. Firmaet drives og ejes af mig, vognmand Ole Christensen. Jeg tilbyder sikker håndtering og transport af farligt gods i hele landet.

Veluddannet og pålidelig vognmand med ADR-bevis

Jeg er en ansvarlig vognmand, og har alle de nødvendige certificeringer, tilladelser og papirer, herunder ADR-beviset, der skal til for at håndtere transport af farligt gods. Min vognparktæller desuden flere køretøjer med den påkrævede ADR-godkendelse.

Mange års erfaring med farligt gods-transport

Oles Trucking har gennem mange år arbejdet med transport af farligt gods for både private og erhverv. Jeg har derfor ekspertisen erfaringen til at klare selv de mest komplicerede opgaver. Ingen opgave er for stor – ingen opgave er for lille. Jeg kører med små og store forsendelser i ind- og udland både om dagen og om natten. Det betyder, at jeg altid kan leve op til mine kunders ønsker. Vidste du, at jeg også tilbyder dag til dag-levering?​

Hvad koster transport af farligt gods og ADR-kørsel?

Prisen på farligt gods-transport afhænger blandt andet af opgavens omfang, godstype, og hvor godset skal afleveres. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mulighederne, priser og vilkår.

​Kontakt mig i dag for at høre mere!

​Ring til mig på telefon 22 72 81 49 eller skriv til min e-mail ole@olestrucking.dk og få et stærkt tilbud på din næste transport af farligt gods.

 Jeg ser frem til at hjælpe dig!